onsdag 13. mars 2013

Ny Tromsø-quiz: Psy-Quiz

Studentforeninga til psykologistudentene på UiT, PsyForeninga, har siden forrige semester med ujamne mellomrom kjørt quiz på onsdagskveldene på caféen Bazinga på Teorifagsbygget i Breivika.

Quizen er relativt kort,to runder med 10 spørsmål i hver runde, og til tross for at quizen heter PSY-Quiz, er temaet allmennquiz og det er få eller ingen spørsmål som krever studiepoeng i psykologi for å finne svar på. Kort oppsummert: Morsomme quizverter, god stemning og gode og varierte spørsmål. Da vi testa ut quizen i fjor høst kom vi på andreplass. Like greit kanskje at vi ikke vant. Til tross for at alle på tremannslaget vårt hadde psykologibakgrunn,var studentalibiet vårt heller svakt, med bare en som faktisk hadde status psykologistudent.

Når det er sagt, er det slett ikke noe krav om å være psykologistudent for å delta, den er åpen for alle interesserte. Maksimum fire pr lag og den koster ti kroner pr hode. Absolutt en underholdende måte å slå i hjel en time på om man skulle befinne seg i Breivika på en onsdagskveld.

Imponerende nok har quizvertene også lagd en egen quizblogg - Tromsøs foreløpig andre quizblogg - som ser ut til å bli oppdatert regelmessig med info om datoer for quizen, resultatlister og humoristiske betraktninger rundt quizene. Dessverre har de foreløpig ikke posta spørsmålssettene fra quizen. Artig lesning, og et spark bak til forfatterne av denne bloggen, som ikke har vært særlig flittige å oppdatere vår egen blogg det siste året. Det er også hyggelig å se at det kommer nye quizer til i Tromsø, og at det finnes en tilvekst av unge og dyktige quizentusiaster, og ikke bare de samme gamlisene.

1 kommentar:

  1. Takk for innspill til bloggen og deltagelse på quizzen! Vi har ett nytt innlegg på bloggen -med spørsmålsett- og på onsdag er det quiz igjen på Bazinga.

    Vel møtt:)

    SvarSlett