lørdag 18. oktober 2008

Quiz på Driv 19.09. og 16.10.

Folkeaksjonen har vært i aksjon igjen, to ganger faktisk. 19. september var laget på plass for en ny quizrunde. Med på laget var Dag, Jan Erik, Siri, Tore, Harald og quiz-debutant Thor-Willy. Vi vant med hele 9 poeng foran lag nr 2. Dette resultatet er den mest overlegne seieren vi noen gang har hatt.

I ettertid ble vi litt bekymret for at vi kunne skremme bort andre lag fra quiz'en på Driv. Oppmøtet denne kvelden var også litt tynnere enn vanlig. Så vi bestemte oss for en vri. Neste gang ville vi stille med to innbyrdes konkurrerende lag for å skape mer spenning og moro for flere lagmedlemmer.

16. oktober ble fredagsquiz'en en torsdagsquiz, og vi stilte med gamle og nye spillere, noenlunde jevnt fordelt på lagene Folkeaksjonen For Fraflytting Fra Finnmark og Fakta Fan. For Folkeaksjonen stilte Jan Erik, Siri, Tore, Thor-Willy, Magnus og Truls. Fakta Fan bestod av Dag, Harald, Tommy, Erik og Arne Morten.

Det ble en jevn og spennende match mellom de to lagene og Garulitas-geriljan. Foran siste runde var det helt åpent hvor seieren ville havne, men til slutt var det Folkeaksjonen som vant med 53 poeng, foran Garulitas (52 p) og Fakta Fan (51 p). Slett ikke dårlig at begge lagene havnet på pallen!

1 kommentar: