fredag 24. april 2009

Filmquiz på Driv: Trilogier og ungdomsidoler

Noen dager etter filmquizen på Verdensteatret, var det klart for en ny quiz på Driv. Thomas Digervold og Eirik Henriksen var kveldens quizverter, og hadde komponert 50 spørsmål som varierte fra filmtrilogier via bildespørsmål til pene unge piker. Heller ikke denne gangen greide Fakta Fan å stille fullt lag, men vi økte oppslutningen med én fra sist mandag. Laget bestod av Harald, Jan Erik, Ken og Silje.

Spørsmålene på filmquizen på Driv er av en helt annen klasse enn hva man får servert på Verdensteatret. Mens quizen på Verdensteatret appellerer til filmnerder som har sett alle klassikerene både tre og fire ganger, er quizen på Driv av det langt enklere slaget, en slags allmennquiz med film som tema. Med spørsmål fra eksempelvis Hannah Montana, High School Musical og Harry Potter var det tydelig at quizvertene hadde lagt seg på ei linje som nok favoriserte unge kinogjengere. Men bevares, her var noe for enhver smak.

Team Rask ble kveldens vinner med 40 poeng. Andreplassen gikk til Sponhælvete poenget bak, mens tredjeplassen måtte avgjøres med spillet stein, saks, papir. Team Rolf og Space Monkeys endte begge på 34 poeng, og det var sistnevnte som gikk seirende ut av duellen. Vi fikk ikke vite plasseringen vår, men med 25 poeng havnet vi et sted rundt midten. Det var 17 lag som deltok i quizen.Stein, saks eller papir er ikke noen bra måte å avgjøre en quiz på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar