torsdag 19. august 2010

Sesongstart Fredagsquiz: Seier med én i manko.

Laget: Dag, Harald, Jan Erik, Kjetil og Tord.

Quizverter: Håkon Theodor og Øyvind.

Tvingende omstendigheter forhindra Harald fra å være med på første runde, og med en kansellering i siste liten var vi bare fire mann ut fra startblokkene. Med to mann i minus ble poengfangsten labre 13 poeng. Surt var det at vi hadde to hårfine stang ut, bl.a. hva UNA i unabomberen står for. Tord imponerte med å tvile seg fram til riktig svar på spørsmålet om tegneseriebaren.

Kategoriene i andre runde passa oss derimot svært godt. Geografi er laget godt orientert i. Ni av ti riktige ble det her. Tord og Jan Erik gjorde reint bord i sportskategorien. Men vi synes det er litt drøyt å si at det er seks skiflygingsbakker i verden når en av dem ikke har vært i bruk siden 1994 og per i dag ikke er godkjent av det internasjonale skiforbundet FIS.

Hva heter elva som renner gjennom Moskva?

Den tredje runden bestod også av spørsmål som laget vårt liker. Bare to poeng ga vi bort, og vi endte opp med en samla score på 50 poeng. Det viste seg å holde til seier, poenget foran Grunker & Gryn. Tredjeplassen med 47 poeng var det Smegma Boys som tok, tre poeng foran Kokkegutta. Det er for øvrig første gang vi vinner fredagsquizen uten å ha fullt lag.

I tillegg til de sedvanlige drikkebongene, ga førsteplassen oss billetter til åpningsdagen på Insomnia-festivalen. Også andre- og tredjeplassen ble premiert.

Driv har nå omsider fått opp en resultatservice for fredagsquizen på hjemmesida si. Vi har ventet på det lenge, og vi er svært fornøyd med at dette er nå er på plass. Ikke bare er resultatene for samtlige deltakende lag for denne quizen lagt ut , men også resultatene for alle fredagsquizene for forrige semester er publisert på en oversiktlig og ryddig måte. Resultatlista finner du her.

Etter at Frode Henriksen ga seg som quizmaster etter forrige sesong, har Øyvind Nøstmyr overtatt som Håkon Theodors makker. Vi ønsker duoen lykke til og håper at spørsmålssettene blir like varierte og velbalanserte som de var på åpningskvelden.

Spørsmålssettet finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar