lørdag 2. oktober 2010

Fredagsquiz 1. okt.: Gamle sanger om igjen

Laget: Dag, Harald, Jan Erik, Tommy og Tord.

Quizverter var Håkon Theodor og Øyvind.

Det var gode prestasjoner fra flere på laget denne fredagskvelden. Harald visste hva slags dyr som pryder logoen til Bacardi og Tord kjente igjen sangteksten. Pussig nok var det den sjølerklærte sportsignoranten Dag som hadde svaret på OL-greina fra forrige århundreskifte og vektklassen i boksing. Spørsmålet om den norske skøytetreneren har vært gitt før og Jan Erik huska hva svaret var. Apropos gjenbruk, så har ytterligere to spørsmål vært gitt før, nemlig antall eiendommer i Monopol man kan bygge hus på og verdens raskeste dyr på to bein. La oss slippe å gjenta det flere ganger: Resirkulering av tidligere gitte spørsmål er en vederstyggelighet! Vi håper at quizvertene tar seg tid til å sjekke at de ikke bruker gamle spørsmål om igjen.

Et spørsmål som skapte mye frustasjon og irritasjon blant lagmedlemmene var antall land som begynner på F. Vi kom fram til ett land mer enn fasit, og uenighet mellom oss og quizmasterne om hvordan navn på land som begynner med bestemt artikkel skal alfabetiseres kosta oss et poeng.

Tradisjonen tro hadde vi også en stang-ut. I spørsmålet om hva slags bil Nicolas Cage stjal, var vi innom det korrekte svaret, men et anna bilmerke havna på svararket.

Etter den skuffende innsatsen i NM, var Grunker og Gryn tilbake på hjemmebanen driv der de trives aller best. 55 poeng holdt til seier, to poeng foran oss. Kokkegutta havnet på delt tredjeplass sammen med Grunke-avleggeren Alf and a half. Begge lagene fikk 49 poeng.

53 poeng er for øvrig tangering av vår beste skåre på Fredagsquizen, men denne gangen med en mann i manko.

Alle spørsmålene og svarene fra quizen finnes her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar