mandag 9. november 2009

Folkeaksjonens Fredagsquiz: Kokkelaugets dom.

Jøran Ingulfsen fra våre rivaler Kokken, tyven, hans kone og hennes elskere gir oss svært så rosende omtale. Takk for det!

«Da vi i september hørte at Folkeaksjonen for fraflytting fra Finnmark skulle stå for quizen fredag 6. november ble vi engstelige. Mange netter måtte vi søvnløse lide oss igjennom grufulle tanker hvor vi så for oss mye geografi og altfor lite sport, vi så for oss svenske meteorologiske finurligheter og altfor lite musikk. Ajajaj, vi tok skammelig feil.

Vi, «Kokken, tyven, hans kone og hennes elskere», stilte med 3 elskere og 1 reserveelsker og hadde derfor lave forventninger til egne sjanser. Kokken, tyven og hans kone glimret – som alltid – med sitt fravær.

Vi likte alt. Spørsmålene vekslet mellom det geniale og enda mer geniale. Selv om sporten kunne vært litt mer fremtredende var vi meget fornøyde. At vi driblet inn en av bonusrundene gjorde at humøret på bordet vårt ble i overkant euforisk og de siste 10 spørsmålene med musikk ispedd geografi og matematikk ble for oss litt for kompliserte. Pilskategorien var toppen av ei høy og gullforgylt kransekake.

To dråper malurt til slutt: Grunnet alkoholinntak blir lagenes tålmodighet mot slutten ørlitegranne frynsete. Kanskje bør ekstraomganger avvikles litt raskere enn det som var tilfelle denne fredagen. Powerpoint funker fint for lagene som ser lerretet. Mistenker at noen lag som satt på hemsen måtte jogge litt frem og tilbake for å se spørsmålene.

Vi takker for førsteklasses quiz!»

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar