onsdag 18. november 2009

Musikkquiz: Nok en sjuendeplass.

Laget: Astri, Dag, Jan Erik, Siri og Tord.

Quizvert var Reuben Sletten, som kunne fortelle at det var hans debut på musikkquizen på Circa (men ikke som quizmaster her i byen).

Forrige gang det var musikkquiz, stilte vi formelt sett ikke lag. De tre fra laget som møtte (Astri, Eirik og Siri), droppet navnet Discofa:n til fordel for Laget som burde gitt seg halvveis uten at det hjalp noe særlig på poengfangsten og ambisjonen om for en gangs skyld å komme inn blant topp seks.

Oppgavene besto denne gangen av 80% lytteoppgaver, med kategorier som one-hit wonders fra åtti- og nittitallet, coverlåter, nordiske musikalske naboer og synth-pionerer. De resterende var en utdelingsoppgave hvor ti mer eller mindre kjente platecover skulle identifiseres. Oppgavene bød på varierte utfordringer for hele laget.


En av oppgavene var å identifisere dette platecoveret.

50 spørsmål kunne gi maksimum 89 poeng i et ikke helt konsekvent skåringsystem. Vi fikk 61 poeng, vår høyeste poengsum hittil uansett type quiz i Tromsø-sammenheng. Men det viste seg å bare holde til nok en sjuendeplass av ni deltakende lag, Discofa:ns fjerde sjuendeplass på fem forsøk i høst. Streng dømming og et par stygge stang ut får ta skylda for at vi heller ikke denne gangen klarte å ta ligapoeng. Resignasjonen brer seg i laget, og noen av oss begynner å få en gnagende mistanke om at nivået ligger akkurat et lite hakk for høyt til at vi kan klare topp seks i løpet av de to gangene som gjenstår i høst.

Vinner av quizen ble Spiders from Mars med 75 poeng, med A Band Apart poenget bak. The Quizlings tok tredjeplassen med 69 p.

Siden samtlige oppgaver var lytteoppgaver eller bildeoppgaver, gjengir vi ikke noen av spørsmålene i bloggen denne gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar